Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Antalya Yangin - Fpydw3avdffvkm _ Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

Antalya Yangin - Fpydw3avdffvkm _ Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.. Jun 07, 2021 · antalya'nın kepez ilçesi kültür mahallesi'nde 3 katlı apartmanın giriş katında, öğle saatlerinde çamaşır makinesinden yangın çıktı. Jun 23, 2021 · antalya'da kuru süs bitkilerinin depolandığı serada bilinmeyen nedenle çıkan yangın, güçlükle söndürüldü. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Jun 30, 2021 · gelen son dakika haberlerine göre antalya'nın kumluca ilçesinde devlet hastanesi ek bina inşaatında çıkan yangın ekiplerin uzun uğraşları sonucu söndürüldükumluca devlet hastanesi. Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı.

Jul 16, 2021 · antalya son dakika haberleri, gazeteleri, internet manşetleri, yazarları, canlı tv ve radyoları. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. Antalya, türkiye ve dünya'da gerçekleşen en güncel haber ve en son haberleri 7/24 mygazete'den takip edebilirsiniz. Jun 23, 2021 · antalya'da kuru süs bitkilerinin depolandığı serada bilinmeyen nedenle çıkan yangın, güçlükle söndürüldü. Yangın, saat 12.45 sıralarında kepez i̇lçesi altınova düden mahallesi, antalya caddesi üzerinde bulunan kuru süs bitkileri serasında meydana geldi.

L7k9xl5ixcvi3m
L7k9xl5ixcvi3m from static.euronews.com
Son dakika antalya haberi, en güncel antalya haberleri, antalya son dakika gelişmeleri ve antalya için hava durumu haberturk.com yerel haberler sayfasında Antalya, türkiye ve dünya'da gerçekleşen en güncel haber ve en son haberleri 7/24 mygazete'den takip edebilirsiniz. Yerel, ulusal ve son dakika flaş haberler Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Jul 16, 2021 · antalya son dakika haberleri, gazeteleri, internet manşetleri, yazarları, canlı tv ve radyoları. Yangın, saat 12.45 sıralarında kepez i̇lçesi altınova düden mahallesi, antalya caddesi üzerinde bulunan kuru süs bitkileri serasında meydana geldi. Jun 23, 2021 · antalya'da kuru süs bitkilerinin depolandığı serada bilinmeyen nedenle çıkan yangın, güçlükle söndürüldü. Jul 02, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Son dakika antalya haberi, en güncel antalya haberleri, antalya son dakika gelişmeleri ve antalya için hava durumu haberturk.com yerel haberler sayfasında

Yangın, saat 12.45 sıralarında kepez i̇lçesi altınova düden mahallesi, antalya caddesi üzerinde bulunan kuru süs bitkileri serasında meydana geldi. Jun 30, 2021 · gelen son dakika haberlerine göre antalya'nın kumluca ilçesinde devlet hastanesi ek bina inşaatında çıkan yangın ekiplerin uzun uğraşları sonucu söndürüldükumluca devlet hastanesi. Giriş katın pencerelerinden dumanların çıktığını gören mahalle sakinleri, durumu 110 ve 155 polis ekiplerine bildirdi. Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Jun 07, 2021 · antalya'nın kepez ilçesi kültür mahallesi'nde 3 katlı apartmanın giriş katında, öğle saatlerinde çamaşır makinesinden yangın çıktı. Jul 16, 2021 · antalya son dakika haberleri, gazeteleri, internet manşetleri, yazarları, canlı tv ve radyoları. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Jun 23, 2021 · antalya'da kuru süs bitkilerinin depolandığı serada bilinmeyen nedenle çıkan yangın, güçlükle söndürüldü. Yerel, ulusal ve son dakika flaş haberler Antalya, türkiye ve dünya'da gerçekleşen en güncel haber ve en son haberleri 7/24 mygazete'den takip edebilirsiniz. Son dakika antalya haberi, en güncel antalya haberleri, antalya son dakika gelişmeleri ve antalya için hava durumu haberturk.com yerel haberler sayfasında Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. Jul 02, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Antalya, türkiye ve dünya'da gerçekleşen en güncel haber ve en son haberleri 7/24 mygazete'den takip edebilirsiniz. Jun 30, 2021 · gelen son dakika haberlerine göre antalya'nın kumluca ilçesinde devlet hastanesi ek bina inşaatında çıkan yangın ekiplerin uzun uğraşları sonucu söndürüldükumluca devlet hastanesi. Yerel, ulusal ve son dakika flaş haberler Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı.

Alx65egaf3bsnm
Alx65egaf3bsnm from iasbh.tmgrup.com.tr
Giriş katın pencerelerinden dumanların çıktığını gören mahalle sakinleri, durumu 110 ve 155 polis ekiplerine bildirdi. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Yangın, saat 12.45 sıralarında kepez i̇lçesi altınova düden mahallesi, antalya caddesi üzerinde bulunan kuru süs bitkileri serasında meydana geldi. Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Son dakika antalya haberi, en güncel antalya haberleri, antalya son dakika gelişmeleri ve antalya için hava durumu haberturk.com yerel haberler sayfasında Jun 30, 2021 · gelen son dakika haberlerine göre antalya'nın kumluca ilçesinde devlet hastanesi ek bina inşaatında çıkan yangın ekiplerin uzun uğraşları sonucu söndürüldükumluca devlet hastanesi. Jul 16, 2021 · antalya son dakika haberleri, gazeteleri, internet manşetleri, yazarları, canlı tv ve radyoları. Jul 02, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Yangın, saat 12.45 sıralarında kepez i̇lçesi altınova düden mahallesi, antalya caddesi üzerinde bulunan kuru süs bitkileri serasında meydana geldi.

Jul 16, 2021 · antalya son dakika haberleri, gazeteleri, internet manşetleri, yazarları, canlı tv ve radyoları. Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Yangın, saat 12.45 sıralarında kepez i̇lçesi altınova düden mahallesi, antalya caddesi üzerinde bulunan kuru süs bitkileri serasında meydana geldi. Jun 23, 2021 · antalya'da kuru süs bitkilerinin depolandığı serada bilinmeyen nedenle çıkan yangın, güçlükle söndürüldü. Antalya, türkiye ve dünya'da gerçekleşen en güncel haber ve en son haberleri 7/24 mygazete'den takip edebilirsiniz. Yerel, ulusal ve son dakika flaş haberler Giriş katın pencerelerinden dumanların çıktığını gören mahalle sakinleri, durumu 110 ve 155 polis ekiplerine bildirdi. Jun 07, 2021 · antalya'nın kepez ilçesi kültür mahallesi'nde 3 katlı apartmanın giriş katında, öğle saatlerinde çamaşır makinesinden yangın çıktı. Jul 02, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Jun 30, 2021 · gelen son dakika haberlerine göre antalya'nın kumluca ilçesinde devlet hastanesi ek bina inşaatında çıkan yangın ekiplerin uzun uğraşları sonucu söndürüldükumluca devlet hastanesi. Son dakika antalya haberi, en güncel antalya haberleri, antalya son dakika gelişmeleri ve antalya için hava durumu haberturk.com yerel haberler sayfasında

Jul 16, 2021 · antalya son dakika haberleri, gazeteleri, internet manşetleri, yazarları, canlı tv ve radyoları. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Son dakika antalya haberi, en güncel antalya haberleri, antalya son dakika gelişmeleri ve antalya için hava durumu haberturk.com yerel haberler sayfasında Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Jun 30, 2021 · gelen son dakika haberlerine göre antalya'nın kumluca ilçesinde devlet hastanesi ek bina inşaatında çıkan yangın ekiplerin uzun uğraşları sonucu söndürüldükumluca devlet hastanesi.

Nrvmqh719hsrgm
Nrvmqh719hsrgm from iasbh.tmgrup.com.tr
Jul 02, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. Jun 30, 2021 · gelen son dakika haberlerine göre antalya'nın kumluca ilçesinde devlet hastanesi ek bina inşaatında çıkan yangın ekiplerin uzun uğraşları sonucu söndürüldükumluca devlet hastanesi. Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Son dakika antalya haberi, en güncel antalya haberleri, antalya son dakika gelişmeleri ve antalya için hava durumu haberturk.com yerel haberler sayfasında Jun 07, 2021 · antalya'nın kepez ilçesi kültür mahallesi'nde 3 katlı apartmanın giriş katında, öğle saatlerinde çamaşır makinesinden yangın çıktı. Giriş katın pencerelerinden dumanların çıktığını gören mahalle sakinleri, durumu 110 ve 155 polis ekiplerine bildirdi. Yangın, saat 12.45 sıralarında kepez i̇lçesi altınova düden mahallesi, antalya caddesi üzerinde bulunan kuru süs bitkileri serasında meydana geldi.

Yerel, ulusal ve son dakika flaş haberler

Jul 02, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Giriş katın pencerelerinden dumanların çıktığını gören mahalle sakinleri, durumu 110 ve 155 polis ekiplerine bildirdi. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Yangın, saat 12.45 sıralarında kepez i̇lçesi altınova düden mahallesi, antalya caddesi üzerinde bulunan kuru süs bitkileri serasında meydana geldi. Jul 16, 2021 · antalya son dakika haberleri, gazeteleri, internet manşetleri, yazarları, canlı tv ve radyoları. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Yerel, ulusal ve son dakika flaş haberler Jun 07, 2021 · antalya'nın kepez ilçesi kültür mahallesi'nde 3 katlı apartmanın giriş katında, öğle saatlerinde çamaşır makinesinden yangın çıktı. Antalya, türkiye ve dünya'da gerçekleşen en güncel haber ve en son haberleri 7/24 mygazete'den takip edebilirsiniz. Son dakika antalya haberi, en güncel antalya haberleri, antalya son dakika gelişmeleri ve antalya için hava durumu haberturk.com yerel haberler sayfasında Jun 23, 2021 · antalya'da kuru süs bitkilerinin depolandığı serada bilinmeyen nedenle çıkan yangın, güçlükle söndürüldü. Jun 30, 2021 · gelen son dakika haberlerine göre antalya'nın kumluca ilçesinde devlet hastanesi ek bina inşaatında çıkan yangın ekiplerin uzun uğraşları sonucu söndürüldükumluca devlet hastanesi.